Coșul meu

Cos

Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Prin utilizarea acestui site, sunteti de acord cu prezentii termeni si Conditii de cumparare a Produselor furnizate de Diana Interagro SRL, dupa cum urmeaza:

 1. Definitii:

in sensul celor prevazute de prezentii termeni si Conditii privind cumpararea de Produse Diana Interagro SRL, termenii folositi au urmatorul inteles:

1.1.Vanzator: Diana Interagro SRLL, societate inmatriculata in Romania, cu sediul in judetul Olt, sat Crimpoia, Comuna Crimpoia, C1, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J28/344/2010, Cod Fiscal 27159386, reprezentata prin Mirea Elena Diana, in calitate de administrator.

1.2. site: www.missone.ro

1.3. Contract – contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului, in conformitate cu dispozitiile art. 9 din Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic si art. 1186 din Codul Civil, precum si cu orice alt act normativ aplicabil in materie, reprezentat de prezentii termeni si Conditii.

1.4. Produse: orice produs listat pe site si pe care Vanzatorul este autorizat sa il vanda, mentionat in Comanda pentru a fi furnizate de catre Vanzator Clientului.

1.5. Client: denumit in cuprinsul prezentului document si Cumparator, reprezinta orice persoana (fizica sau juridica) ce efectueaza o Comanda prin care doreste sa cumpere Produse.

1.6. Oferta: cuprinde articole de imbracaminte, afisate pe site si pe care Vanzatorul este autorizat sa le vanda, precum si preturile acestora. Oferta poate fi modificata in mod unilateral de catre Vanzator in orice moment. Cu toate acestea, Pretul Comenzii nu se va modifica dupa confirmarea Comenzii aferente de catre Vanzator in conditiile art. 6.4. de mai jos, acesta fiind datorat in raport de preturile din Oferta initiala in baza careia Clientul a efectuat aceasta Comanda, chiar daca Oferta a suferit modificari intre timp.

1.7. Comanda (Formular de Comanda): un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client, prin care Clientul transmite Vanzatorului prin intermediul site-ului, intentia sa de a achizitiona Produse.

1.8. Pretul Comenzii: reprezinta contravaloarea Produselor din Comanda facuta de catre Beneficiar potrivit art. 1.7. si 1.6. de mai sus.

1.9. Curier: orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

1.10. Pretul final al Comenzii: este reprezentat de Pretul Comenzii si pretul de livrare (curier) mentionat pe site sau in Oferta, in valoare de 24lei.

1.11. Transportul este gratuit la comenzi cu valoare de peste 300 lei.

 1. Drepturile de Proprietate intelectuala

2.1. Continutul site-ului este alcatuit din: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, semne protejate ca marca si reprezinta integral proprietatea Vanzatorului si/sau a furnizorilor sai, dupa caz, fiind protejat de legea specifica privind drepturile de autor si drepturile conexe, precum si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Vanzatorului sau a altui titular de drept, in tot sau in parte, indiferent de forma (tangibila sau nu), a oricaror elemente din cele enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

2.2. Utilizarea pe site a oricarui semn protejat ca marca sau ca alt drept de proprietate industriala nu constituie reclama pentru compania respectiva si este facuta in mod exclusiv pentru a facilita vanzarea Produselor. Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuit pentru pagubele aparute prin folosirea neautorizata a continutului site-ului.

2.3. informatiile mentionate in site au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna-credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. in cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legislatiei privind drepturile de autor si drepturile conexe, Clientul este rugat sa aduca acest lucru la cunostinta Vanzatorului la adresa de e-mail office@missone.ro pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

2.4. Orice idei, know-how ori programe dezvoltate de Vanzator in site vor ramane permanent proprietatea acestuia.

2.6. Clientul nu are dreptul sa copieze/modifice/distribuie/vanda,sa inchirieze sau sa utilizeze in orice mod site-ul sau elemente din aceste, in tot sau in parte, inclusiv programele incluse in acesta. Nicio informatie obtinuta din site nu poate fi utilizata pentru definitivarea, producerea ori comercializarea unui program pentru calculator, a carui expresie este fundamental similara, sau pentru orice alt act ce aduce atingere drepturilor titularului dreptului de autor, , cu exceptia cazului cand exista permisiunea expresa, scrisa din partea Vanzatorului sau a titularul de drept, dupa caz.

 1. Politica de utilizare rezonabila a site-ului

3.1. Clientul declara ca este de acord sa utilizeze site-ul in mod rezonabil. in cazul in care Vanzatorul va considera ca site-ul este utilizat intr-un mod nerezonabil sau ca prin folosinta acestuia se cauzeaza prejudicii in orice mod fie Vanzatorului, fie Clientului sau celorlalti Clienti, Vanzatorul isi rezerva dreptul, la alegerea sa exclusiva, fara a mai fi necesara prezentarea vreunei alte explicatii si/sau notificare prealabila, de a limita/restrictiona/suspenda/intrerupe/inceta (dupa caz) dreptul de folosire a site-ului de catre Client sau de a ii impune acestuia anumite conditii de utilizare (limitari, dupa caz). Cu toate acestea, Vanzatorul va putea sa notifice in prealalabil Clientul (telefonic/prin e-mail) si sa ii acorde un termen de maximum 24 de ore pentru ca acesta sa inceteze orice modalitate de utilizare nerezonabila a site-ului inainte de a lua orice masura de restrictionare/limitare a site-ului

 1. Raspundere

4.1. Vanzatorul nu garanteaza ca serverele pe care este gazduit site-ul sau e_mail-urile trimise de catre acesta sunt fara componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Clientul foloseste site-ul pe riscul propriu, Vanzatorul fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acesta. Vanzatorul nu este raspunzator de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor pe site.

4.2. Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar Vanzatorul nu isi asuma nicio responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

4.3. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).

4.4. toate imaginile folosite pentru descrierea Produselor disponibile pe site (imagini statice sau dinamice, prezentari multimedia etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 1. Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal Furnizate de Client

5.1. Vanzatorul prelucreaza datele cu caracter personal ale Clientului si datele de trafic cu buna credinta, asigurand respectarea dreptului acestuia la protectia vietii private, in conditii tehnice si organizatorice de securitate adecvata, prelucrarea efectuandu-se cu respectarea legislatiei in vigoare.

5.2. Datele cu caracter personal furnizate de Client (inclusiv datele imputernicitului legal), precum si datele de trafic si de localizare vor fi prelucrate de Vanzator in conformitate cu prevederile Legii nr. 506/2004, ale Legii nr. 677/2001 precum si ale Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor). Datele colectate sunt folosite in principal in scopul executarii Contractului, respectiv pentru furnizarea serviciilor, incluzand procesarea comenzilor sau cererilor Clientului, facturare si incasarea Pretului Comenzii, relatii cu Clientii, verificarea si recuperarea debitelor, indeplinirea obligatiilor asumate de Vanzator prin contractele incheiate cu furnizorii. De asemenea, aceste date se pot folosi pentru furnizarea de servicii cu valoare adaugata si servicii accesorii, efectuarea de studii si statistici interne, studii de piata, in scopul prevenirii si depistarii fraudelor si in orice alte modalitati permise de lege, etc. in cazul in care aceste activitati sunt realizate de catre partenerii Vanzatorului, datele cu caracter personal furnizate de Client vor putea fi comunicate partenerilor in vederea furnizarii/comercializarii serviciilor. De asemenea, Vanzatorul va putea transfera datele cu caracter personal furnizate de Client in tara sau in strainatate catre alti parteneri sau furnizori, sau organizatiilor de cercetare a pietei, daca acest lucru este in legatura sau este necesar pentru executarea Contractului. Vanzatorul poate dezvalui informatia altor persoane, daca exista o obligatie legala in acest sens.

5.4. Privind datele sale personale, Clientul are urmatoarele drepturi: de acces si interventie la acestea, de opozitie justificata la prelucrarea acestora, de a nu fi supus unei decizii individuale, de a se adresa justitiei, conform art. 13-18 din Legea nr. 677/2001, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor sale, dreptul la rectificare, dreptul la stergere, dreptul la portabilitatea datelor (respectiv posibilitatea de muta, copia sau transmite datele cu caracter personal de la Vanzator la alt operator indicat de Client), ce sunt asigurate de Vanzator conform legislatiei aplicabile.

 1. Comanda

6.1. Comanda poate fi efectuata de catre Client online, prin completarea datelor sale in formularul de Comanda existent pe site.

6.2. Prin finalizarea Comenzii, Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, fiind direct raspunzator pentru consecintele unor erori in acest sens (Comanda intarziata, transmisa gresit etc).

6.3. Vanzatorul nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. in acest context, toate taxele de transport efectuat in vederea reexpedierii Comenzii vor cadea in sarcina Clientului.

6.4. Comenzile vor fi confirmate de catre Vanzator Clientului la adresa de e-mail pe care acesta din urma o indica in formularul de Comanda.

6.5. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate acestuia la adresa de e-mail a acestuia din urma, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in cazul in care:

 1. a) nu este acceptata tranzactia de catre banca emitenta a cardului Clientului,
 2. b) este invalidata tranzactia de catre procesatorul de carduri agreat de Vanzator.
 3. c) datele furnizate de catre Client pe site sunt incomplete si/sau incorecte.
 1. Facturare si plata unei Comenzi

7.1. Pretul Comenzii se calculeaza conform tarifelor prevazute in Oferta din cadrul site-ului la momentul trimiterii Comenzii de catre Client, dispozitiile art. 1.6., teza finala fiind aplicabile.

7.2. Preturile din site sunt exprimate in RON si includ TVa.

7.3. Factura se emite si  comunica de catre Vanzator in temen de 3-5 zile lucratoare de la data confirmarii Comenzii conform art. 6.4. si va contine elemente de identificare atat ale Vanzatorului cat si a Clientului, Produsele comandate si Pretul final al Comenzii descris la art. 1.10. de mai sus.

7.4. Vanzatorul va comunica factura emisa conform art. 7.3. la adresa de e-mail comunicata de catre Vanzator la momentul completarii formularului de comanda.

7.5. Plata facturii se va face online cu cardul la momentul efectuarii comenzii sau la livrare. Dupa efectuarea platii online, Clientul va primi pe adresa de email introdusa la realizarea platii un e-mail de confirmare.

7.6. Contractul se considera incheiat intre Client si Vanzator la data receptiei email-ului de confirmare comanda.

7.7. Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator pentru platile online, incluzand dar nelimitandu-se la: comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru acoperirea tuturor costurilor asociate platii Pretului o poarta numai Cumparatorul.

 1. Livrarea Comenzii

8.1. Vanzatorul va expedia Produsele mentionate in Comanda in termen de maxim 3-5 (trei-cinci) de zile lucratoare de la data plasarii comenzii si receptionari email-ului de confirmare comanda, conform art. 7.6. de mai sus. insa pot aparea intarzieri din cauza vremii nefavorabile sau alte motive aflate sub controlul unor terte parti (ex: perioadele aglomerate de livrare ale firmei de curierat). Depunem toate eforturile rezonabile pentru a onora toate comenzile în cel mai scurt timp posibil. Prin plasarea comenzii pe acest website sunteţi de acord cu cele de mai sus si cu posibilele intarzieri care pot aparea in livrarea comenzilor.

8.2. Vanzatorul va efectua livrarea Produselor numai pe teritoriul Romaniei.

8.3. Fara a aduce atingere dispozitiilor art. 11 de mai jos cu privire la dreptul de retragere, Clientul nu poate opera modificari asupra Comenzilor deja plasate. O Comanda este considerata ca fiind plasata dupa momentul achitarii sale.

8.4. in situatia in care Produsele sunt indisponibile/nu se mai afla in stoc sau sezonul de cules s-a terminat si au ramas comenzi neonorate, Vanzatorul va informa Clientul in termen de maxim 10 zile despre indisponibilitate si despre faptul ca va returna in termen de 14 zile contravaloarea Comenzii.

 1. Politica de returnare

La receptionarea produselor comandate online, clientul trebuie sa se asigure ca produsele livrate corespund din punct de vedere calitativ si cantitativ asteptarilor sale.

Conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta: “Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele de returnare a produselor, in termen de 14 zile”. acest termen se calculeaza de la data la care clientul a intrat in posesia fizica a produsului.

Pentru scopul retragerii, consumatorul are dreptul de a transmite declaratia sa neechivoca in acest sens, prin care isi exprima decizia de retragere din contract, conform procedurii descrise mai jos. Cheltuielile ocazionate de returnarea produsului sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc. in cazul cutiilor de capsule se vor accepta pentru returnare doar produsele intacte, care nu au fost utilizate pentru consum. Clientul este responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor. Mentionam ca in cazul receptionarii bunurilor comandate de catre cumparator, vom proceda la returnarea valorii aferente produselor livrate strict in baza conditiilor mentionate mai sus.

in cazul in care decideti sa returnati produsele achizitionate online, va rugam sa consultati etapele procesului de retur care vor trebui parcurse in termen de 14 zile, calculate de la data la care ati intrat in posesia fizica a produsului:

- Contactati serviciul Relatii Clienti (telefonic, la numarul x sau prin e-mail, la adresa office@missone.ro

- Completati formularul de returnare primit din partea reprezentantilor serviciului Relatii Clienti si asigurati-va ca il veti transmite in forma scanata, la adresa de e-mail office@missone.ro

- Returnati produsul la adresa urmatoare:Crampoia 103, Slatina Olt, in intervalul 9:00-16:00.

Raspunderea pentru integritatea produsului returnat pe timpul transportului va revine. Vom refuza primirea coletului in situatia in care constatam ca produsul returnat prezinta modificari fata de starea comunicata in formularul de returnare.

- Veti primi factura storno aferenta comenzii pentru care ati solicitat returnarea produselor la adresa de email comunicata in formularul de returnare in maxim 5 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Receptionarea produselor in depozit poate depasi termenul legal de 14 zile; prin urmare orice termen intermediar ar trebui raportat la data informarii transmise de catre consumator a deciziei sale de a se retrage din contract. in cazul in care ati solicitat returnarea doar a unei anumite cantitati din comanda plasata, veti primi factura storno pe marfa returnata.

- Va putem restitui contravaloarea produselor returnate in contul bancar mentionat in formularul de returnare, intr-un termen de maxim 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele in aceeasi stare in care au fost livrate, fiind valabila data cea mai apropiata.

- avand in vedere ca nu se pot efectua schimburi de produse, in cazul in care doriti sa primiti alte produse decat cele comandate initial, va trebui sa plasati o noua comanda.

 1. Receptia Produselor

10.1. Clientul sau o parte terta, alta decat Curierul, indicata de Client, se obliga sa semneze bonul de livrare (aWB) prezentat de catre Curier la livrarea Produselor comandate.

10.2. Clientul sau o parte terta, alta decat Curierul, indicata de Client, va verifica daca Produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri, iar eventualele probleme vor fi mentionate in mod olograf pe bonul de livrare, pentru a putea fi luata in considerare orice reclamatie ulterioara facuta de catre Client in acest sens.

 1. Reclamatii

11.1. Orice reclamatie sau solicitare de informatii in legatura cu Produsele livrate conform prezentului Contract, va fi adresata de catre Client in scris la adresa de e-mail office@missone.ro

11.2. Vanzatorul va analiza reclamatiile sau solicitarile primite in legatura cu Produsul livrat conform prezentului Contract si va raspunde Clientului intr-un termen ce nu poate depasi 30 de zile de la data primirii acestora.

 1. Legea aplicabila. Rezolvarea litigiilor

12.1. Prezentul Contract este supus legislatiei romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Clienti se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 1. Modificarea termenilor si Conditilor

13.1. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica in viitor prezentii termeni si Conditii. Cu toate acestea, vor fi aplicabili termenii si Conditiile in vigoare la data plasarii Comenzii de catre Client.

 1. Mentenanta de urgenta si mentenanta planificata

14.1. Vanzatorul poate efectua operatii de mentenanta planificata regulat. Pot aparea si alte perioade de nefunctionare, planificate sau neplanificate. site-ul nu va fi disponibil pe durata acestor perioade.

 1. Dispozitii finale

15.1. Prin acceptarea prezentilor termeni si Conditii, Clientul declara ca are varsta legala pentru a incheia si executa prezentul Contract, ca a citit, a inteles in totalitate si este de acord cu cele prevazute de termenii si Conditiile privind cumpararea de produse de pe website-ul www.missone.ro

15.2. Vanzatorul poate fi contactat la datele de contact mentionate in preambulul termenilor si Conditiilor prezente ori la adresa de internet www.missone.ro.

15.3. Vanzatorul va putea transmite notificari cu privire la executarea prezentului Contract prin diferite mijloace, inclusiv prin e-mail, posta sau mesaje scrise (sMs). Notificarile privind site-ul, pentru care nu este necesara nicio inregistrare, sunt comunicate in general, printr-o notificare online postata de catre Vanzatorul in cadrul site-ului.

15.4. Daca oricare dintre clauzele prezentilor termeni si Conditii va fi considerata nula sau nescrisa, acest lucru nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

 1. Forta majora.

16.1. Niciuna dintre Parti nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (totala/partiala) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea au fost cauzate de forta majora. Partile isi vor aduce la cunostinta de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului.

16.2. Forta majora va fi probata conform legii.

 1. Politica campanii promotionale

Fiecare consumator are dreptul sa achizitioneze un numar de pana la 3 (trei) Pachete promotionale de pe webshop-ul missone.ro. Prin Pachet promotional se intelege promotia in cadrul careia consumatorul primeste gratuit un produs descris ca accesoriu, imbracaminte.

Consumatorii care doresc sa achizitioneze cantitati mai mari sunt rugati sa trimita un email pe office@missone.ro