Coșul meu

Cos

Blog Cu Stil
Importanta tinutei in evolutia profesionala

Vestimentatia reprezinta in zilele noastre una dintre cele mai influente mijloace de comunicare nonverbale pe care le detinem. 

Tinutele noastre pot fi o forma de dialog cu un puternic impact social si profesional. Piesele alese, accesoriile pentru care optam in a personaliza tinutele, machiajul si coafura... toate acestea impreuna au rolul de a transmite celor din jur lucruri esentiale despre noi. 

Moda reprezinta o unealta importanta in construirea unei imagini care sa reflecte realitatea intr-o maniera fidela, am spune. Din acest motiv, femeile de afaceri inteleg importanta imaginii in societate, dar si rigoarea tinutelor de business.

Continua sa citestiImportanta tinutei in evolutia profesionala
Reguli de eticheta vestimentara la birou

Indiferent daca alegi sa adopti un look conservator sau unul usor creativ, trebuie sa arati ca un adevarat profesionist la locul de munca.

Ca vrem sa acceptam sa nu, realitatea zilelor noastre ne arata ca imaginea si prima impresie conteaza. De aceea, felul in care ne imbracam la birou ar trebui sa ne preocupe in aceeasi masura in care ne preocupa si obtinerea rezultatelor in mediul in care activam.

Atentia pentru modul in care ne prezentam sugereaza o modalitate nonverbala de a le arata clientilor, colegilor de breasla sau colaboratorilor ca ii respectam.

Continua sa citestiReguli de eticheta vestimentara la birou
Vestimentatia office: cum ne imbracam la birou

Care sunt avantajele adoptarii unui stil vestimentar office la birou? Vei afla in randurile ce vor urma!

 

Continua sa citestiVestimentatia office: cum ne imbracam la birou

3 articole

Arata pe pagina